De diensten van Machine Verhuur Timmermans


Machine Verhuur Timmermans kan zijn klanten van dienst zijn op de navolgende omschreven gebieden in en om het huis, loods, haven of fabriek.


Tuin- en grondwerken, gladheidbestrijding

Machine Verhuur Timmermans voert diverse werkzaamheden uit op het gebied van:

• uitgraven van funderingen en zwembaden;

• leeg ruimen van tuinen;

• egaliseren van ondergrond;

• betonreparaties;

• gladheidbestrijding: Bobcat met sneeuwschuif / zoutstrooiers;

• aanbrengen en verwijderen van bestrating.


Onze machines zijn uitgerust of kunnen uitgerust worden met een takkenklem en hulpstukken voor het verplaatsen of afvoeren groen, grond en puin.


Haven-, loskade- en binnenvaartwerkzaamheden

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden in de binnenvaart op loskades en in (binnen)haven. Machine Verhuur verhuurt personeel als kraanmachinisten en schrankladermachinisten met of zonder machines. Voor het lossen vanaf het schip is onze schranklader (Bobcat) uitgerust met een hijsbeugel.

Het lossen van stof- en poedervormige producten behoort eveneens tot de mogelijkheden omdat deze schranklader is uitgerust met een overdrukcabine. Voorts zijn onze medewerkers gecertificeerd ijkmeester (surveyor) zodat wij de schepen voor en na het loswerk meteen kunnen ijken en er dus geen wachttijden op een ijkmeester ontstaan.


Sloopwerken

Voor de inpandige sloopwerken beschikken wij over diverse kleinere machines die door een deuropening passen. Deze zijn voorzien van sloophamers. Voor het slopen van vloeren bezitten we een schranklader (Bobcat) met sloophamer.


Rioolwerkzaamheden

Uw riool verstopt? Wij hebben de oplossing! Kijk hiervoor op: www.mvt-riooltechniek.nl